Webshops

Een winstgevende webshop: just seven yards away...

Wij kennen de succesfactoren voor een webwinkel door en door. Met het ontwerp, de bouw en de invulling stimuleren we je bezoekers te kopen. We gebruiken WordPress met Woocommerce, dé open source e-commerce oplossing. Je producten komen vol in de schijnwerpers. Kijken is kopen, daar zorgen we voor. Met onze slimme webshops worden bezoekers klanten.

'WooCommerce' is een geweldige en gratis WordPress plug-in waarmee je een volwaardige webshop toevoegt aan je website.

Een website en webshop in één..

home_business_step_1

Website en webshop is één

Describe your problem

WooCommerce biedt naast veel standaard webshopfunctionaliteiten, ook mogelijkheden om content te plaatsen. Alle mogelijkheden van Wordpress zijn in het bereik van je webshop. En geven je veel fflexibiliteit. De eerste indruk, de eerste beleving bepaalt of een bezoeker van de shop geneigd is om aankopen te doen. Duidelijke pagina’s en goed beeldgebruik dragen zorgen ervoor dat je shop zich onderscheid. En leidt tot een hogere conversie.

Step 2

Get our help and advice

Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae; Proin suscipit nunc massa, sed faucibus sapien dignissim eu! In in turpis libero. Vestibulum a ipsum elit? Sed tristique.

Duis sed odio sit amet nibh vulputate cursus a sit amet mauris. Morbi accumsan ipsum velit. Nam nec tellus a odio tincidunt auctor a ornare odio. Sed non mauris vitae erat consequat auctor eu in elit. Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos himenaeos. Mauris in erat justo.

home_business_step_22
home_business_step_3

De webshop in de zoekmachines

Een goede vindbaarheid is van levensbelang voor webshops. Daarom is het zo slim dat WooCommerce een onderdeel is van het contentgedeelte van jouw website. Dat is bij de grotere webshopsystemen vaak niet altijd het geval. Het voordeel is nu is dat Google alle content tegelijkertijd indexeert. Een hogere dichtheid van relevante data leidt tot een betere positionering in de zoekresultaten.

Daarnaast kan er altijd nog extra gebruik worden gemaakt van Google Shopping die voor jouw je productaanbod met tegelmaat indexeert en in de zoekmachines toont.

Bent u geïnteresseerd in onze diensten of heeft u vragen?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Wij helpen u graag verder naar een passende oplossing.