Web en Office applicaties

Web Development

Seven Yards gelooft in open source voor professionele web-development en is gericht op hoogwaardige kwaliteit. Techniek zit bij ons in de genen en we gaan geen uitdaging uit de weg. Hoe complexer de vraag, hoe interessanter wij het vinden.

Techniek is de kern van je website
Een goede technische basis is de kern van een goedlopende website. Daarom maken de specialisten van Seven Yards gebruik van het Wordpress framework. Dit is een zogenaamd Open Source platform. Met als groot voordeel dat er duizenden programmeurs bekend zijn met dit systeem en de code.
De ontwikkelingen van de WordPress-systemen zijn open waardoor plugins met andere systemen eenvoudig worden gerealiseerd. Dit betekent dat jouw website eenvoudig met andere systemen kan communiceren.

Denk hierbij aan:
  • een boekhoudprogramma,
  • een betaalpartner
  • een koppeling voor de reisplanning
  • berekeningen
  • .. en vul maar in...

Desktop software Development

Software is een belangrijk middel om het werk binnen je organisatie efficiënter (en leuker!) te maken. Zeker wanneer procedures complex zijn of systemen niet op elkaar aansluiten. In zulke gevallen kan software op maat het rendement van je organisatie verhogen.

Ons doel is om werkprocessen optimaal te ondersteunen. Soms moet de software het proces borgen en in andere gevallen moet de software vooral flexibel zijn. Samen gaan we op zoek naar de kern en zullen we bedrijfsprocessen verbeteren en optimaliseren. Dit kan resulteren in een eenvoudig desktop programma tot een SAAS/ 3-Tier architectuur.

Microsoft .NET
Seven Yards bouwt software oplossingen op basis van het Microsoft .NET ontwikkelplatform.

Testen en livegang

Gedurende de ontwikkeling van de applicatie, werken wij gestructureerd en testen en monitoren we uitvoerig voordat we live gaan. Wanneer alle lichten op groen staan, gaat de applicatie live. Op deze manier gaan we elke verrassing uit de weg; die van jou, die van ons en die van de bezoeker/gebruiker.

Drie stappen verwijderd van uw oplossing

Wij ontwikkelen software voor:

Neem contact met ons op